کلوچه خرمایی زابلی که به عنوان اولین کلوچه در مصر مصرف می شد

کلوچه خرمایی زابلی نوعی بیسکویت است که بر خلاف بیسکویت های رول شده با انداختن مستقیم خمیر روی صفحه پخت درست می شود.

بیسکویت های قطره ای غلیظ هستند و به نظر می رسد صاف تر از بیسکویت های رول شده باشند.

اگرچه به عنوان یک خوراکی شیرین در نظر گرفته می شود، اما خیلی شیرین نیست.

اسکون ها انواع بیسکویت هایی هستند که در سرتاسر جهان محبوب هستند. اغلب در وعده صبحانه یا همراه با نوشیدن چای مصرف می شود.

Scones می آید شیرین با لمس مرزه است. به نظر می رسد به شکل یک گوه، طرفین ترد و پوسته. این نوع بیسکویت ها نرم و خوش طعم هستند. معمولا از خامه و کره درست می شود.

من حدس می زنم که بیشتر ما با ویفر آشنا هستیم. اینها شیرینی های نرم و نازک اما ترد با بافتی صاف هستند.

اعتقاد بر این است که از اتریش و ایتالیا سرچشمه گرفته است، اما محبوبیت خود را در همه جا به دست آورده است.

بیسکویت های ویفری بیشتر در فروشگاه های مواد غذایی یا سوپر مارکت ها به فروش می رسند طعم های مختلفی دارد اما رایج ترین طعم ها شامل وانیل و شکلات است.

معمولاً به صورت میله ها و بیسکویت های مستطیلی شکل می آید.

بیسکویت فرشته از بکینگ پودر، آرد، مخمر و سودا تهیه می شود. این نوع بیسکویت ها پف دارتر و خوشمزه تر هستند. بیسکویت فرشته نیز نازک و سبک است.

از آنجایی که از مخمر ساخته شده است، معمولاً قبل از شروع فرآیند پخت برنج می‌ریزد.

یکی دیگر از انواع بیسکویت محبوب بیسکویت زنجبیلی است همانطور که از نام خود پیداست، بیسکویت های زنجبیلی با زنجبیل (پودر) و با مواد اضافی مانند دارچین، آرد و جوز هندی درست می شوند.

اگرچه بیسکویت های زنجبیلی سفت هستند، اما می توانند به راحتی در دهان ذوب شوند.

این نوع بیسکویت همچنین بیسکویتی ترد، ترد و فوق العاده خوشمزه است که بهتر است به عنوان میان وعده همراه با قهوه یا چای مصرف شود.