سیب زمینی از جمله صیفی جات می باشد که دارای مصارف غذایی بسیار زیادی می باشد اما اگر این محصول به درستی استفاده نشود ممکن است که خطرات و بیماری هایی به همراه داشته باشد چرا که بررسی های زیاد و انجام شده بر روی این ماده غذایی نشان داده است که مصرف سیب زمینی و پیاز زرد طلایی باعث ایجاد حساسیت می گردد، حساسیت به سیب زمینی در زردی نوزادان امری است که بسیاری از مادران به آن واقف می باشند و برای جلوگیری از ایجاد حساسیت های مختلف در نوزاد خود از مصرف بیش از حد آن اجتناب می کنند.
کوکو سیب زمینی خام برای 2 4 5 نفر
سیب زمینی از جمله مواد غذایی می باشد که دارای مصارف بسیار زیادی است و برای پخت و تهیه انواع غذاهای مختلف قابل استفاده می باشد، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری که از سیب زمینی حاصل می شود، کوکو سیب زمینی بوده که دارای محبوبیت بسیار زیاد و موارد مصرف بی شماری می باشد.
برای پخت کوکو سیب زمینی و پیاز میدان شیراز، دو روش کوکو سیب زمینی خام و کوکو سیب زمینی پخته قابل استفاده بوده و دارای کیفیت و ارزش غذایی بسیار خوب و بالایی می باشد.
برای تهیه کوکو سیب زمینی خام برای ۲ نفر، ۴ نفر و ۵ نفر لازم است تا میزان متفاوتی از سیب زمینی استفاده شود، به همین علت در این بخش به نحوه پخت و استفاده از این نوع ماده غذایی اشاره خواهیم کرد.
برای تهیه کوکو سیب زمینی خام برای ۲ نفر، ۲ عدد تخم مرغ و ۳ عدد سیب زمینی کفایت می کند و در این بین باید ادویه، نمک و افزودنی هایی که برای خوش طعم شدن آن استفاده می شود نیز به مقدار مجاز استفاده گردد.
برای تهیه کوکو سیب زمینی برای ۴ نفر، بهتر است ۴ تا ۵ عدد سیب زمینی بزرگ، ۳ یا ۴ عدد تخم مرغ و ادویه های مختلف به میزان لازم استفاده شود.
برای ۵ نفر نیز میزان ۵ الی ۸ عدد سیب زمینی بزرگ، ۵ عدد تخم مرغ و ادویه های مختلف نیز مورد نیاز می باشد.
برای تهیه این غذا بهتر است سیب زمینی ها را با آب تمیز شسته تا تمام آلودگی های آنها گرفته شود، سپس با استفاده از رنده سیب زمینی و پیاز را در اندازه های مناسب و ریز رنده کرده و نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه و … نیز استفاده شود.
در بسیاری از موارد سیب زمینی رنده شده باعث ایجاد آب می گردد و به اصطلاح آب می اندازد که این موضوع باعث می شود تا روغن بیشتری مورد استفاده قرار گیرد، برای جلوگیری از این امر می توان چند ساعت سیب زمینی رنده شده همراه با محتویات آن را درون یخچال قرار داد تا از آب انداختن سیب زمینی و مصرف بیش از حد روغن اجتناب شود.
سیب زمینی گریل شده در فر
سیب زمینی یکی از سالم ترین مواد غذایی می باشد که به روش های مختلفی پخته و قابل استفاده می باشد و به هر روشی که تهیه شده و مصرف گردد، دارای ارزش غذایی و خواص بسیار زیادی خواهد بود.
یکی از موارد استفاده از سیب زمینی به صورت گریل شده در فر می باشد که این محصول نه تنها دارای طعم بسیار خوب و خوشمزه می باشد بلکه برای بسیاری از افراد به ویژه کودکان نیز مورد استفاده قرار می گیرد و از محبوبیت زیادی در مصرف برخوردار می باشد.
برای تهیه سیب زمینی گریل شده در فر باید درجه حرارت فر به میزان مناسبی تنظیم شود تا از سوختن سیب زمینی در فر جلوگیری شود، برای تهیه این غذا کافی است تا سیب زمینی را در اشکال مختلف مانند اسلایس شده، ورقه ای یا چیپسی خرد نموده و بعد از آنکه سیب زمینی در اشکال مختلف خرد گردید، آنها را درون سینی فر که از قبل با استفاده از روغن سرخ کردن چرب شده است، قرار دهید، سپس سیب زمینی های خرد شده را در ک سینی پهن کرده و آنها را درون فر قرار داده و برای گریل کردن آماده کنید.
در بسیاری از موارد برای خوش طعم شدن بیشتر سیب زمینی گریل شده از طعم دهنده های مختلفی نیز استفاده می شود که استفاده از هر کدام می تواند باعث خوشمزه شدن و خوش طعم شدن بیشتر سیب زمینی گردد.
یکی از مواد غذایی که در این راستا بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و باعث خوشمزه شدن بیشتر سیب زمینی گریل شده می شود، پنیر پیتزا است.
پنیر پیتزا که باعث کشدار شدن مواد غذایی مختلف می شود، به عنوان یکی از طعم دهنده های اصلی برای سیب زمینی قابل استفاده می باشد و برای این امر از پنیر خرد شده استفاده می شود و پنیر را بر سطح سیب زمینی قرار داده و سپس آن را درون فر با درجه حرارت مناسب قرار می دهند و به این طریق سیب زمینی گریل شده با طعم پنیری تولید و آماده مصرف می شود.
سیب زمینی به ترکی
سیب زمینی از جمله مواد غذایی صادراتی می باشد که به کشورهای بسیار زیادی صادر گردیده و برای مصارف غذایی مختلف استفاده می شود، استفاده از سیب زمینی برای تهیه انواع غذاهای مختلف مانند کوکو، الویه و یا برای تهیه چیپس و سایر غذاهای مختلف قابل استفاده می باشد.
سیب زمینی دلیل اینکه جزو مواد غذایی صادراتی به شمار می رود به کشورهای مختلفی نیز عرضه می شود که از مهمترین کشورهای متقاضی برای تهیه و خرید سیب زمینی می توان به استانبول ترکیه و کشورهای مختلف دیگر اشاره نمود که از خریداران و مصرف کنندگان اصلی این ماده غذایی به شمار می روند.
با توجه به صادراتی بودن سیب زمینی، این ماده غذایی با نام های مختلفی مانند ترکی، انگلیسی، استانبولی و با نام های دیگر در بازارهای داخلی و خارجی خرید و فروش می گردد و این امر سبب می شود تا متقاضیان بتواند متناسب با شرایط و موقعیت خود آنها را سفارش داده و خریداری نمایند.
سیب زمینی به زبان ترکی این امکان را برای بسیاری از خارجیان در داخل و خارج از کشور فراهم می کند تا بتوانند با توجه به موقعیت و جایگاهی که دارند، این محصول را سفارش داده و خریداری نمایند.
به طور کلی سیب زمینی به زبان ترکی با نام Patates خرید و فروش می گردد و این نام به عنوان یک نام بین المللی برای سیب زمینی در نظر گرفته می شود و این امکان نیز به بسیاری از خریداران این ماده غذایی داده خواهد شد تا بتوانند آن را با نام های متفاوت خریداری کنند.
سیب زمینی کریسپی
همانطور که در بخش قبل گفته شد سیب زمینی به عنوان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی می باشد که به اشکال مختلفی قابل استفاده بوده و دارای ارزش غذایی و خواص بسیار زیادی برای بدن می باشد، به همین علت این محصول به روش های مختلف دیگری نیز طبخ و قابل استفاده می باشد.
سیب زمینی کریسپی یکی از اشکال بسیار خوشمزه از سیب زمینی می باشد که دارای طعم عالی و کیفیت بسیار خوبی می باشد، به نحوی که این محصول در بسیاری از رستوران ها، فست فود ها و بسیاری از مراکز غذایی تهیه و عرضه می گردد.
سیب زمینی کریسپی که در واقع نوعی سیب زمینی رشته ای و خلالی شکل می باشد، یکی از اشکال بسیار عالی برای مصرف سیب زمینی به شمار می رود که باعث می شود تا به عنوان یک وعده یا میان وعده غذایی قابل استفاده باشد.
برای تهیه سیب زمینی کریسپی بهتر است از روغن های گیاهی مانند روغن بادام زمینی، روغن سرخ کردنی و روغن هایی که دارای ارزش غذایی بالا می باشند استفاده گردد.
برای تهیه سیب زمینی کریسپی می توانید به روشی که در ادامه به آن اشاره می کنیم این ماده غذایی را طبخ نمایید.
یکی از روش های قابل استفاده برای سیب زمینی کریسپی خلال کردن این ماده غذایی می باشد و بعد از آن که سیب زمینی خلال شد، آنها را درون کیسه فریزری قرار داده و به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری کنید، بعد از گذشت یک ساعت آنها از یخچال خارج کرده و درون روغن داغ سرخ کنید بعد از آنکه سیب زمینی ها کمی خنک شد، از آنها را با استفاده از نمک طعم دار نماید، این روش باعث می شود تا سیب زمینی بسیار ترد و چیپسی شود و از طعم بی نظیری برخوردار گردد.
سیب زمینی پلو شیرازی
سیب زمینی جزو مواد غذایی اصلی می باشد که به روش های مختلفی قابل استفاده است، یکی از روش هایی که برای مصرف سیب زمینی می توان به آن اشاره کرد سیب زمینی پلو شیرازی می باشد که این نوع غذا نیز دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد و توسط علاقه مندان و افراد زیادی پخته و مصرف می گردد.
سیب زمینی پلو شیرازی به دلیل دارا بودن کیفیت بسیار خوبی که در طعم و ویژگی های مختلف دارا می باشد به عنوان یکی از وعده های غذایی اصلی به شمار می رود و کافی است تا افراد با روش طبخ و پخت آن آشنا باشند تا بتوانند از آن برای وعده های غذایی مختلف خود استفاده کنند.
برای تهیه این نوع غذا بهتر است از قبل برنج را به مدت چند ساعت خیسانده و و سپس مواد اولیه برای تهیه بلو پلو شیرازی را فراهم کنید، در مدت زمانی که برنج در حال خیس خوردن می باشد، می توانید پیاز را در تابه ای جداگانه سرخ نموده و سپس سیب زمینی ها را به آنها اضافه نمایید در زمانی که سیب زمینی همراه با پیاز سرخ می شوند از رب یا زعفران برای خوشرنگ شدن آن نیز استفاده کنید.
برای طعم دار شدن بیشترین ماده غذایی نیز می توانید از زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه های مختلف دیگر نیز بهره گرفته و به این ترتیب بهترین و خوشمزه ترین سیب زمینی پلو شیرازی را تهیه و مصرف نمایید.
چسبیدن سیب زمینی به ظرف
یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد و به ویژه بانوان با آن مواجه هستند چسبیدن سیب زمینی به ظرف می باشد که این امر در بسیاری از موارد قابل پیشگیری می باشد و بهتر است روش های بسیار عالی و مناسب برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده شود تا از این امر جلوگیری شود.
چسبیدن سیب زمینی به دلایل مختلفی اتفاق می افتد که یکی از آنها خوب داغ نشدن روغن می باشد و اگر روغن به خوبی داغ نگردد، احتمال چسبیدن سیب زمینی به ضرر بسیار زیاد می باشد، به همین علت برای جلوگیری از این امر بهتر است اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شده و سپس سیب زمینی ها را سرخ نمایید.
یکی دیگر از دلایلی که باعث چسبیدن سیب زمینی به ظرف می شود آبدار بودن آنها است، به این معنا که برای سرخ کردن سیب زمینی باید آنها شسته شوند و اگر بلافاصله بعد از شسته شدن سیب زمینی ها را درون تابه ریخته شده و سرخ شود باعث می شود که سیب زمینی به ظرف چسبیده و از سرخ شدن خوب آن جلوگیری گردد، به همین علت برای جلوگیری از این موضوع نیز بهتر است که سیب زمینی ها را با استفاده از دستمال نخی خشک کرده و تمام آب اضافی آنها گرفته شود و به این ترتیب سیب زمینی دیگر به ظرف نمی چسبد.
یکی دیگر از دلایلی که باعث چسبیده شدن سیب زمینی به ظرف می شود ژنتیک سیب زمینی است، از آنجایی که سیب زمینی جزو مواد غذایی با آب درون بافتی می باشد، برای خارج کردن آب اضافه آن بهتر است از نمک استفاده شود و سیب زمینی ها را به مدت چند ساعت در آب و نمک خیسانده تا آب اضافی آنها خارج گردد و به این ترتیب از چسبیده شدن سیب زمینی به ظرف جلوگیری می شود.
سیب زمینی و نقرس
سیب زمینی به عنوان یک منبع غذایی سرشار از انواع مختلفی از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد که از مهمترین آنها می توان به ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، فیبر، آنتی اکسیدان و ترکیبات مختلف دیگری اشاره نمود که مجموعه آنها باعث افزایش سلامتی بدن و پیشگیری از بیماری های مختلف و همچنین درمان بسیاری از امراض گوناگون در بدن می گردد.
بیماری نقرس به عنوان یکی از بیماری های رایج و شایع در بین بسیاری از افراد می باشد که مشکلات مختلفی را برای آنها به همراه دارد به همین علت مصرف مواد غذایی سالم و ارگانیک می تواند از پیشرفت این بیماری جلوگیری کرده و در مقابل به درمان سریع تر آن کمک نماید.
سیب زمینی یکی از مواد غذایی بسیار مفید برای درمان نقرس می باشد که در ترکیبات آن ویتامین ها و مواد معدنی بسیار خوب و مفیدی وجود دارد که می تواند به پیشگیری از بیماری نقرس کمک کرده و در مقابل به سلامت بدن منجر شود و افرادی که دارای بیماری نقرس می باشند می توانند سیب زمینی را در برنامه غذایی و روزانه خود قرار داده و از آن برای درمان این بیماری استفاده کنند.