لوبیا چیتی و 8 نکته درباره تبعات افراط در مصرف آن

لوبیا چیتی به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد یک عنصر ضروری در رژیم غذایی مکزیکی است. تخمین زده می شود که مصرف سالانه برای هر نفر 9.9 کیلوگرم است و 36 درصد از پروتئین دریافتی در کشور را تشکیل می دهد. علاوه بر این، این حبوبات بسیار سالم است زیرا سرشار از پروتئین، فیبر، کلسیم و آهن است و محتوای چربی و قند کمی دارد.

لوبیاها همچنین سرشار از پروتئین هستند و آنها را به یک جایگزین ایده آل برای گوشت تبدیل می کند. این ویژگی آن را در کانون توسعه محصولات جدید برای صنایع غذایی با توجه به رشد بازار غذای گیاهی در سراسر جهان قرار می دهد.
بر اساس گزارش شرکت تحلیلی برنشتاین، تا سال 2018، اندازه بازار جهانی غذای وگان به ارزش 12.69 میلیارد دلار تخمین زده شد و انتظار می‌رود که بخش گوشت وگان تا سال 2025 به 7.5 میلیارد دلار در سطح جهان برسد.

در دنیا 150 گونه لوبیا شناخته شده است که یک سوم آن در کشور ما یافت می شود. طبق داده های ساگارپا، لوبیا دومین محصول مهم در مکزیک است. 70 درصد از تولید این حبوبات در زاکاتکاس، دورانگو، چیهواهوا، سینالوآ و چیاپاس متمرکز شده است.

لوبیا
مکزیک در حال حاضر با تولید 1294634 تن در سال چهارمین تولیدکننده بزرگ لوبیا در جهان است. ارقام اصلی رشد شده در کشور ما سیاه، پرو، زرد، گوگردی، قناری، پینتو، گل می، خلیج و غیره هستند.
چند واقعیت جالب در مورد لوبیا
• آنها می توانند خطر بیماری های قلبی عروقی و کلسترول را به لطف فیبر محلول موجود در آن کاهش دهند.
• از بیماری های جدی مانند سرطان جلوگیری می کند، زیرا حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان است.
• آنها به لطف محتوای بالای کربوهیدرات های آهسته جذب انرژی تولید می کنند.
• سیستم ایمنی را بهبود می بخشد.
• به عنوان یک ماده غذایی با شاخص گلیسمی پایین ، می تواند توسط بیماران دیابتی مصرف شود.
• هضم غذا را بهبود می بخشند و از یبوست جلوگیری می کنند.
• مناسب برای بیماران سلیاک . آنها یک جایگزین عالی برای نشاسته هستند.
• دارای مقدار زیادی پروتئین است که آن را به غذایی ایده آل برای گیاهخواران و جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات تبدیل می کند.
• حبوبات در گرایش برنامه‌ریزی است که رژیم غذایی را بر پایه سبزیجات استوار می‌کند.